Over ons

OPherstel: uw samenwerkingspartner op het gebied van duurzaam ondernemen in relatie tot het gezondheidsbeleid van uw werknemers tijdens het werk. Wij zijn uw partner voor diagnostiek en begeleiding van uw werknemers met arbeidsgezondheid gerelateerde klachten. OPherstel heeft regionaal partners werkzaam in de paramedische zorg waarbinnen multidisciplinaire zorg gericht op arbeid en gezondheid toegepast kan worden 

Samenwerkingspartners

Cooster professionals regelt alle contractuele zaken en is uw aanspreekpunt bij vragen of een kennismaking omtrent onze gezamenlijke dienst. Ook zal de ziekmelding bij Cooster gemeld worden. OPherstel pakt het vanaf het moment van ziekmelding bij Cooster op tot aan het einde van de ziekmelding. Maar ook de overdracht naar de bedrijfsarts of aan het einde van de ziekmelding wanneer deze valt binnen de zes weken. Wanneer de ziekmelding bij OPherstel is binnen gekomen, verloopt de communicatie via onze specialisten.

OPherstel heeft samenwerkingpartners om u zo goed mogelijk te helpen. Centrum Evers en Fysiocentrum Hartkamp zijn moderne multidisciplinaire praktijken met specialisten die gewend zijn om samen te werken voor een optimaal en snel resultaat.